Архив за етитет: текст

Текстове на песни и текстообработка

текстове.com вече разполага със собствен сайт. В нашия сайт ще намерите текстове на песни, информация относно продуктите, които продаваме, както и ревюта на чужди продукти и на други сайтове – и за създаване на текст, и за текстообработка.

В сайта ни вие ще имате достъп до всички налични текстове – на песни и на текстове, а също и на ръководства за създаване на текстове – копирайтинг. Това е изключително удобно за всеки млад копирайтер, музикант и певец, както и за професионално занимаващи се с музика и текстове и текстообработка хора.

Текстове на песни от всички български композитори независимо от годината на създаване на песента. Разполагаме с огромно количество текстове на песни на английски, немски, италиански, испански, френски и руски език.

Текстове на песни за деца, преведени текстове на песни на най-популярните световни групи
и изпълнители. Конкурси с награди за авторски текстове на песни на различна тематика, всичко това ще намерите в сайта на „текстове.com“. Победителите в нашите ежемесечни конкурси по писане на текстове на песни ще могат да присъстват на различни концерти и да се срещнат с популярни български и чужди изпълнители.

Запознайте се с условията и изискванията за текстове на песни и се включете с ваши уникални предложения за развитието на сайта. Вашите текстове на песни може да се окажат бъдещи хитове.