Направете онлайн заявка за контейнери за строителни отпадъци

Знаете, че при ремонтни дейности остават всякакви строителни отпадъци, които трябва да бъдат извозени до специализирано сметище за не-битови отпадъци по закон. Наредбите за чистота позволяват до два чувала с боклуци, които не могат да бъдат рециклирани, да се оставят до общинските контейнери за битови отпадъци. А след коя по-голяма ремонтна дейност ще съберете само два чувала с боклук? Това е невъзможно, винаги остава много излишък. Наемете си специализиран контейнер от фирма Лъч 2009. Тя е специализирана в извозването на контейнери и товаро-разтоварителната дейност. Активността ? е предимно на територията на град София и околността, но с предварителна договорка може да се споразумеете за доставка на контейнери и до по-отдалечени населени места.

Направете онлайн заявка за контейнери за строителни отпадъци

През последните няколко години се наблюдава изключитeлно зacилeнo cтpoитeлcтвo в страната и по-спeциално в град София. Това явлeниe започва да сe усeща ощe прeз 2016 гoдинa, нo пpeз 2017 гoдинa вeчe гoлeмитe и cpeднитe фиpми сe фокусират върху по-значими проeкти за изгражданe на нови комплeкси. Компанията се задържа вече двадесет години на челни позиции на пазара в тази област и успява да спечели доверието на всеки свой нов клиент. Точно това е мотивацията на служителите на Лъч 2009. Фирмата предлага абонаметни услуги и отстъпки и намаления от стандартната цена на редовните клиенти.

Едно от най-големите предимства при съвместната работа с тях е гъвкавият начин на плащане, който предлагат. Имате възможност да платите както по банков път, така и в брой при доставянето на контейнера. Заявката на контейнери за строителни отпадъци включва както самите транспортни разходи до посочен от вас адрес, така и престоят на контейнера в рамките на пет работни дни и извозване на строителните, битовите или промишлените отпадъци спрямо нуждите на клиента до оторизирано сметище.

Изберете качеството и се убедете сами, че то не винаги коства всичките ви спестени пари. Посетете техния официален уеб сайт Строителни-отпадъци.com, където може да прочетете подробно описание за всяка една услуга и да видите с очите си ценоразписът и офертите на фирма Лъч 2009. Вие определяте деня, часа и мястото, а екипът просто изпълнява всичко до последния детайл!