Какви дейности можем да свършим с винтоверти Бош?

Замисляли ли сте се колко по-трудно би било за ремонтно-строителната дейност, ако не съществуваха електроуредите и всички инструменти и машини, които използваме?

Да, със сигурност целият процес би бил доста по-тромав. Представете си ако трябва да завиете голям брой винтове на ръка? Едва ли ще се случи лесно и бързо…Именно заради това съществува винтоверта като инструмент и е един от най-използваните в тази сфера. А и не само в нея – в доста от домовете присъства в „работилницата“ ни. Винтовертът е перфектен за всякакви дейности – нитоване, завинтване, заковаване, това са все неща, които са познати на всички от нас, дори и да не сме майстори. А за тях няма какво да говорим, защото може би го правят ежедневно. Но който и от майсторите, които познавате, да попитате всеки би ви препоръчал да си закупите винтоверт. И разбира се, не можем да пропуснем да споменем и марката на винтоверта…

Една от най-добре познатите на всички ни марка, лидер на европейския пазар, това е Бош. Те се отличават с високо качество на продуктите, както и достъпни цени. Има модели с по-високо качество и повече екстри, които са по-сериозна инвестиция и са по-подходящи може би за професионалисти. Има и такива, които са създадени за използване в домашни условия, те са по-леки, с по-малко екстри, но правят всичко, което ни е нужно.

винтоверт

А ако се чудите къде да откриете винтоверти Бош, то мястото е Профи Плюс. Те се намират физически в гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD.

Като за поръчки до 100 лв. с ДДС, цената на куриерската услуга е 10 лв. с ДДС. За поръчки над 100 лв. с ДДС – безплатна доставка с куриер или собствен транспорт /за стоки до 30 кг и до 120 см дължина/.

Към доставката на всяка машина /електроинструмент, пневматичен инструмент, машина с ДВГ/ ще намерите Гаранционна карта с посочен гаранционен срок /за физ. лица – мин. 2 години.

Затова не се чудете, а направо им се обадете…Влезте в сайта им и ще откриете всичко нужно, за да останете наистина доволни. Екипът им е винаги насреща на горепосочените телефони, за да отговори на въпросите ви и да ви даде съвет относно най-правилния за вас, избор. Поръчайте винтоверта си от Профи Плюс и ще намерите разликата. Те са истински професионалисти, които предлагат само най-доброто, а то е именно винтоверти Bosch, във вашия случай.

За да може работата да спори, винтоверт си закупи ти и доволен остани!