Месарски магазин в София разчупва традиционното и печели сърца!

Ако и на вас ви се е случвало да се чудите от къде да закупите месо, в чието качество да бъдете сигурни, то четете правилната статия.

Малко по-надолу ще получите ценна информация, защото няма по-важно нещо от нашето здраве, а ние сме хората, длъжни да го пазим.

Със сигурност поне веднъж ви се е случвало да се натъкнете на старо месо, или на такова, което видимо не е свежо, а обратното. Освен това, често в медиите ставаме свидетели на продукти, съдържащи вредни вещества, които да уголемят размерите или да подобрят състоянието им. Затова и може би сме толкова предпазливи и като чуем за месарски магазин, който не сме пробвали и не знаем нищо за него. Съвсем нормално е да бъдем предубедени, защото грижата за нас и нашето семейство е нещо от огромно значение. Именно заради това, тази статия цели да ви даде информация относно качественият месарски магазин в София, на който можете да се доверите на 100%.

Той се казва „Котлет“ и е нетрадиционната градска месарница, която съчетава в себе си всичко нужно, за да спечели сърцата на софиянци. И понеже вече го е направила, има две локации, където можете да я откриете. В месарски магазин „Котлет“, продуктите винаги са свежи и пресни, идващи директно от наши, български свинеферми, прецизно транжирани от професионалистите, които работят в магазините и доставяни всеки ден.

месарски магазин

Освен това има и отделно меню за обяд и вечеря, които включват и вегетариански ястия. В серията Easy се предлагат обработени с маринати и подправки и готови за печене меса – сувлаки, шишчета, ребра, врат с мед и розмарин, преобладаващо от свинско месо. А ако ще консумирате на място, дори можете да ги съчетаете с чаша вино.

Ако всичко това ви звучи добре и все още не сте посетили месарски магазин „Котлет“ го направете още сега! Ако желаете да се свържете с магазините, за да зададете въпрос или за каквото и да било друго, можете да го направите на тел.: 0 882 946 763 или 0 888 630 249, както и имейл : info@kotlet.bg. Изберете високото качество когато става дума за вас и вашето семейство!