Свободни апартаменти в Слънчев бряг под наем от Elit2bg.com

Готови ли сте за лятото или все още не сте планирали лятната си почивка? Започнете с организация навреме, за да не се чудите какво да правите в последния момент, защото вече са изчерпани свободните места. Съветвам ви да посетите уеб сайта на апартхотел Елит 2 Elit2bg.com. Този апартхотел предлага свободни апартаменти под наем в Слънчев бряг.

Свободни апартаменти в Слънчев бряг под наем от Elit2bg.com

Слънчев бряг е най-големият морски курорт на българското черноморие. Страхотно място, където може да получите всичко – забавление от сутрин до вечер, плажове на високо ниво, заведения, ресторанти, барове, клубове, дискотеки и т.н. Апартхотел Елит 2 се намира на много стратегическо място в курорта – близко до най-хитовия плаж в Какао Бийч и пешеходната алея, където са всички останали заведения.

Хотелът предлага няколко вида апартаменти под наем – студиа, двустайни и тристайни. Всички апартаменти са обзаведени по съвременен начин и се почистват редовно, големи и просторни са, гледат към морето и разполагат с широки тераси, където може да се наслаждавате на залезите. Оборудвани са с кухненски бокс, хладилник, посуда, прибори за хранене, спално бельо, тоалетни принадлежности, климатик – всякакви приспособления, от които се нуждаете, за да изкарате пълноценно времето си там.

Апартаменти под наем Елит 2 разполагат с неохраняем и охраняем паркинг, за който се заплаща допълнително. За удобството на гостите са изградени асансьори във всеки вход. Осигурена е денонощна охрана и видео наблюдение за спокойствие на всички почиващи на територията на комплекса.

В комплекса има голям външен басейн с шезлонги и чадъри, които са напълно безплатни за гостите на хотела. В тази част може да разпускате и да се възползвате от водния бар. В близост има панорамен мост и зелени зони за отдих.

Направете резервацията си още сега онлайн на техния уеб сайт Elit2bg.com или с обаждане на телефонен номер +359 886 881 910. Подгответе се за едно незабравимо лято!