Нотариус Бургас – да заверяваме ли нотариално договор за наем?

Ако сте притежатели на недвижим имот в Бургас и ви предстои да го отдадете под наем, то е нужно много внимателно да се информирате и подготвите за целта.

Една от най-важните стъпки в процеса на отдаване на жилище под наем е сключването на договор, който да защитава и двете страни. В повечето случаи, такъв се създава, но все повече хора пропускат най-важното в него, а именно да го заверят нотариално.

Решението как да се случат нещата е изцяло ваше и на отсрещната страна, разбира се, но е добре да знаете какви ще бъдат последствията ако не използвате услугите на нотариус Бургас.

Нотариус Бургас - да заверяваме ли нотариално договор за наем?

Най-честите прояви от страна на некоректни наематели, това са да оставят счупени мебели и/или неплатени сметки и да си заминат безследно. Със сигурност, вие не искате това за вашето жилище и не бихте желали поражения по него. Но ако хипотетично си представим такъв случай, в който обаче нямате нотариално заверен договор от нотариус Бургас, то да си вземете парите от наемателите граничи с невъзможното.

Така че за сключването на договор за отдаване на жилището ви под наем е много по-добре за вас да потърсите услугите на нотариус в Бургас. И защото да попаднете на коректен и легитимен такъв е нелека задача, ви съветвам да се възползвате от услугите на вече утвърден такъв, който да свърши качествено услугата.

За целта, нотариус Бургас Надежда Маркова е на вашите услуги, като кантората и предлага разнообразие от дейности като например сделки с недвижими имоти и МПС, устни и писмени консултации, посредничество при изясняване волята на страните, както и изпълнение на завещания и управление на имущество и още много други дейности, от които вие можете да се възползвате.

Освен това при посещение на техния сайт Notary-Markova.business.site, ще се уверите, че нотариус Бургас Надежда Маркова е вашето място! Отзивите от множество доволни клиенти са достатъчни, за да сте убедени за качеството на предлаганите услуги. Не се замисляйте, а се свържете с нотариус Бургас Надежда Маркова на тел.: 056 841 444, за да запазите своя час.