Колко струва един дрегер за алкохол?

Има голямо разнообразие от производители, които разработват и създават дрегери за алкохол.

Всеки от тях залага на различни технически параметри и постига различно качество на своята техника. В електронния магазин на ЕЛКОМЕД ЕООД се предлагат дрегери за алкохол от най-известните световни брандове, лидери на световния пазар – ALCOSCAN, ALCOFIND, ALCOVISOR, CATEC, ALKOTEST и DRAGER Safety. Това са брандове, които са на водещи позиции в тази област и продуктите им са изцяло лицензирани, с гаранция – минимум една година и TUV/CE сертификат.

Колко струва един дрегер за алкохол?

В каталога на AlcoholTester.bg може да намерите перфектното съотношение между цена и качество за продукти с европейски сертификат и гаранция, предназначени за разнообразни цели и приложение – от личен контрол до професионална употреба и резултати с доказателствена стойност в съда.

Дрегер за лична употреба / за персонално ползване може да намерите на сайта на цена от 78 лева, като в комплекта са включени алкални батерии, няколко накрайника за многократна употреба и инструкции за употреба на български и английски език (в зависимост от модела апарат).

Има разнообразие от модели алкохолтестери, предназначени за професионална употреба – апарати, които се използват от работодатели за проверка на служители във фирмите, апарати за контрол на достъпа в различни сгради и предприятия, апарати които се ползват от органите на реда МВР-КАТ, имащи доказателствена стойност в съда и апарати работещи с монети за позициониране в заведения, където се предлага алкохол. Професионалните апарати са в много широк ценови диапазон, в зависимост от техническите параметри и предназначението – предложенията варират между 180 и 3,900 лева.

Ако се колебаете в избора си, имате възможност да бъдете консултирани. Всеки клиент получава безплатна доставка на територията на България независимо от стойността на поръчката! Разгледайте офертите и изберете вашия дрегер за алкохол на най-конкурентните цени в Аlcoholtester.bg.