Кабинет по ревматология в София: има ли такъв в центъра?

Проблемите със ставите и съединителната тъкан се наричат най-общо ревматични проблеми, като заболяванията от този тип са над 100.

Поради тази причини те се определят на базата на това дали са хронични или възпалителни, дали са дегенеративни или системни и много други. Както и в много други видове здравословни проблеми и ревматичните състояния в голямата си част се повлияват успешно, ако се подходи навреме. За това, независимо колко силни са болките, ако имате някакви съмнения, е по-добре да се обърнете към специалист. Кабинет по ревматология в София: има ли такъв в центъра? Ако търсите ревматолог на удобен адрес в столицата, то можете да го намерите в ДКЦ-2.

Кабинет по ревматология в София: има ли такъв в центъра?

Кабинетът по ревматология на д-р Георгиев приема пациенти и по здравната каса. Специалистът предлага още и ставна ехография, както и приготвяне на богат на тромбоцити плазма, а също и редица други специализирани услуги, като околоставно ижектиране на медикамент и др. Д-р Георгиев освен професионалните си практически занимания с пациенти, не спира да се развива и да се обогатява в областта, като публикува статии следи за всички новости в своята сфера. Той е рецензент в някои от най-известните медицински списания, сред които Rheumatology International, където също е и редактор, Medical Principles and Practice, също и Archives of Rheumatology и др.

Повече подробности за специалиста можете да прочетете в страниците на Revmatolog.bg, както и в неговия блог, където споделя за опита си с пациенти и където дава някои препоръки за начина на действие при някои ревматични състояния. Не отлагайте посещението си при специалист по ревматология, независимо дали става дума за непоносими болки или за дискомфорт. Осведомете се навреме за какво точно става въпрос, за да знаете как да действате и кое е най-доброто лечение за вас. Изберете здравето и всички ценности около него, като доброто настроение и пълен потенциал за всякакви движения.