Доверявам се на спирала за очи ArtDeco за професионален грим

Отскоро се занимавам по-професионално с грим, като все още нямам свой салон, но гримирам дамите у дома и планирам скоро да си направя собствено ателие. Повечето ми клиентки са с по-чувствителни очи и е доста трудно когато дойде моментът да се сложат изкуствените мигли или спирала за очи.

Всяко око е индивидуално и както знаете има доста хора, които са или алергични или получават парене и подуване на клепачите. Затова винаги гледам продуктите, които използвам да бъдат с натурални съставки. Задължително проверявам дали са и дерматологично тествани, а относно спиралата за очи – при нея е от най-голямо значение да бъде подходяща и за по-чувствителните дами.

спирала за очи

И така се натъкнах на немската марка ArtDeco, чиито продукти не са никак скъпи и са достъпни за всеки джоб. А освен това са и с много високо качество, което наистина ме очарова. Дори клиентките ми го забелязаха, когато нанесох от спиралата за очи и те не почувстваха никакво дразнение.

Революционното откритие на ArtDeco, спиралата за очи с формула 3 в 1 – за обем, дължина и извиване, и специалната гел формула, които правят текстурата лесна за нанасяне, постига изключителен резултат.

Затова реших да посъветвам всички дами, които по някакъв начин изпитват трудности в откриването на правилния продукт за тях. Смятам, че спиралата за очи на ArtDeco e именно това.

Четките им са високотехнологични и позволяват постигането на ангелски поглед. Безспорно, те са лидер при спирали за очи, затова ако все още не сте се възползвали от техните продукти, го направете сега.
Подарете си красота със спиралa за очи от Nardis.bg. А ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg.

Не чакайте, а им се доверете. Ще почувствате удовлетворението веднага!