Съществуват ли кърпички за по-наситени сини дънки?

Според проучване в САЩ, домакините там съсипват дрехи на стойност около 200 милиона долара всяка година, понеже ги перат неправилно.

Всички имаме такива изхабени дрехи, които си стоят в гардероба, а са ни страшно любими и искаме да си ги носим. Съществуват известни хитринки, които могат да се използват за връщане на живота на дрехите ни. Най-разпространените от тях можете да опитате в домашни условия.

Съществуват ли кърпички за по-наситени сини дънки?

Един такъв метод е използването на кафе. Доказано е, че работи много добре за изтъркани дънки. Прави се боя от утайката на кафето или просто се излива чаша чисто кафе в пералнята, заедно с праха за пране. Експертите споделят, че работи, тъй като кафето съдържа танин, който оцветява материята. Танинът е естествена хранителна молекула и основното му свойство е свързване и утаяване на протеините. Ако решите да изпробвате този вариант, ще ви трябва със сигурност повече от една чаша кафе.
Апък ако не ви се занимава с домашните методи,има страхотно решение, което е т.нар цветоулавящи кърпички на https://www.tophomebrands.com/dobavki-za-prane/cvetoulavyashti-kyrpichki, които в случая са просто кърпички за сини дънки.

Справянето с избеляването и овехтяването на денима ви, вече е много лесно. С истинска текстилна боя, вашите дънки изглеждат отново като нови. Лесно, бързо и без остатък. Цветното депо, което съдържат тези кърпички помага за връщането на свежия вид на вашите дънки. Те са с лесна употреба, слагат се директно при пране. Нямат никакви остатъци и не оцветяват пералната ви машина, което е страхотно.

Вече няма нужда да купувате чифт, след чифт дънки, щом можете да съживите старите си, само чрез едно изпиране в пералнята. Невероятно, но факт. И най-хубавото е,че не струва много. От онлайн магазинът на TopHomeBrands.com ви предлагат кърпички за вашите сини дънки на изключително достъпна цена. Ако посетите магазинът ще се убедите, че сайтът предлага висококачествени продукти на известни марки, а най-хубавото е,че можете да си ги позволите без никакъв проблем. Не чакайте, а се сдобийте с кърпички Heitmann от TopHomeBrands.com