Какво означава рециклиране на дюзи?

Ако и вие имате нужда да узнаете къде можете да получите специализирана помощ за вашия автомобил, то вероятно ви е писнало от неточни тестове и анализ на компонентите.

Ако става дума за дизелов автомобил и се касае за вероятност от замърсяване на дюзите, то може би колата ви е започнала да тресе при ниски обороти или да харчи много гориво. Това са все признаци за замърсяване на дюза, както и увеличаването на нивата на вредните емисии, които се излъчват. За да решите такъв вид проблем, вече можете да се ориентирате към специализиран дизел сервиз, където да получите редица възможности. Може да ви бъде направена специализирана проверка, почистване и ремонт, включително и рециклиране на дюзи на sofia-diesel-center.com Всичко това се прави с лицензирана технология от производителя, която позволява точна диагностика на компонентите.
Какво означава рециклиране на дюзи?
Благодарение на възможността да се направи прецизен анализ, според дадените от производителя допустими изменения, може да се установи с точност коя част е годна и коя не. Почистването на дюзите се прави през ултразвукова вана, след което се преглеждат на стенд, за да се види точното им състояние, за което се издава и протокол. Следват възможности за ремонт или рециклиране. Какво означава рециклиране на дюзи? Разликата между ремонта и рециклирането на дюзите е, че се извършва подмяна на всички компоненти от инжектора с нови, като за всяка нова част, фирмата предлага оригинални части на BOSCH и др. Вижте още в страниците на професионалния дизел сервиз на sofia-diesel-center.com и при нужда от ремонт или диагностика или при всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с фирмата на посочените телефони.