Можем ли да поръчаме специфичен флаг от магазините за знамена?

Какво означава знамето?

Това е платно, което е с определени размери и форма, както и цветове, като обикновено е прикрепено за дървена дръжка. Дизайнът на националните знамена се определя от Конституцията. Може върху знамето да има изобразен герб или друга отличителна емблема на държавата. Като отличителен белег на дадена държава, знамето е символ на нейния суверенитет. Българското знаме, както знаем, е трицветно, както се състои от бял, зелен и червен цвят, във вид на правоъгълници, които са поставени един под друг. Ако имате желание да поръчате българското знаме, то лесно можете да го направите от специализирани магазини за знамена. Такъв можете да намерите на страниците на https://www.zname.bg/ и да изберете размерите които са подходящи за вашите цели.
Можем ли да поръчаме специфичен флаг от магазините за знамена?
Можем ли да поръчаме специфичен флаг от магазините за знамена? Онлайн магазинът предлага и специфични поръчки за проекти или фири, както и за партии или спортни клубове и т.н. по зададен дизайн. По отношение на държавните знамена, то изборът е голям и е налице в каталога, където веднага можете да ги разгледате и да изберете каквото ви харесва във формата и размерите, които желаете. Можете да изберете също и допълнения към знамената, като стойки и пръчки, както и значки и шапки и други.

Интересното е, че не всяка държава има армейско знаме, какъвто е в случая с България. Военното знаме се използва за сухопътните армии, като с неговата характерност, армейския флаг лесно се разграничава от националното знаме и лесно се идентифицира. По време на война, държавите, които нямат военен флаг, използват националното знаме, което е обърнато надолу. Интересно е да се проследи и конкретната или световната история, според промяната на знамената в различните периоди. В онлайн магазини за знамена, като в zname.bg, се предлагат още и стари варианти на Българското знаме, като например революционното от Априлското въстание, с неговия златен лъв. Вижте повече в каталога и изберете сами.