Колко вида избелване на зъби предлага специализирана зъболекарска клиника София?

Водейки се по последните модни течения, които все повече призовават за еко и здравословен начин на живот – няма как да не ви разкрием и повече за възможностите за избелване на зъбите.

В днешната ни публикация ще отворим тема за това по колко начина можете да избелите зъбите си, ако са пожълтели или почернели, а също ще разберете и какви опции за това предлага зъболекарска клиника София на aleksandarvalev.com

Средностатистическият българин се възползва от умело рекламираните избелващи пасти за зъби, редовната хигиена на устната кухина и понякога някое друго домашно приготвено средство за избелване. За съжаление, резултатите невинаги са задоволителни. Така че, ако сте перфекционисти – ви съветваме да се консултирате с професионален зъболекар като д-р Вълев.

Колко вида избелване на зъби предлага специализирана зъболекарска клиника София?

Повече информация за работата за зъболекар Вълев бихте могли да откриете на aleksandarvalev.com. Този уеб адрес ще ви отведе към по-подробни разкрития, както за неговата работа, така и за дейностите, които извършва екипа му в зъболекарска клиника София Александър Вълев. Накратко – предлагат се услуги от почистване на зъбен камък и лекуване на болни зъби до естетически процедури, които ще ви накарат да се усмихвате повече. Пример за такава процедура е избелването на зъбите с индивидуални шини.

Какво представлява то?
Този тип процедура за избелване цвета на зъбите ви е безболезнена и безвредна. Отнема между 4 и 10 дни, в зависимост от степента, в която зъбите ви са оцветени не по начина, по който желаете.

Специалистите в зъболекарска клиника София Александър Вълев подхождат изключително внимателно при изпълнението на подобен тип възстановяване на цвета на зъбите. Първо се взимат отпечатъци от зъбите ви и върху гипсови модели се изработват меки шини. Всяка изработка на шини е индивидуална за конкретния пациент. Възможна е появата на лека чувствителност при топло и студено, вследствие на избелването, но това отминава скоро след процедурата.
За повече информация относно този безвреден начин за избелване на зъбите ви в зъболекарска клиника Александър Вълев – научете повече на aleksandarvalev.com.