Сглобяемата къща е последната дума в строителството

Добрите практики в строителството работят интерактивно, тъй като подобряват представянето на изпълнителя и рационализират разходите от страна на инвеститора.

Сухото строителство е техника, която позволява бързо и лесно да се възползвате от предимствата на екологичните и дълготрайни материали. Така сглобяемата къща от evtindom се превръща в най-доброто инвестиционно решение по отношение на сухото строителство, защото освен екологичност получавате и редица преимущества пред монолитните строежи. Използваните материали за проектиране и изпълнение на сглобяемите къщи са последна дума в строителството като осигуряват намаляване на срока и работната сила като ресурси за изпълнение на проекта.
Ако се чудите дали сте виждали сглобяема къща, ще ви подскажем малко- спомняте ли си красивите и кокетни къщи с бели огради и алеи от някой американски филм?
Ето така изглеждат сглобяемите къщи, защото буквално са залели САЩ заради добрите перспективи, които дават пред инвеститори и купувачи. Сглобяемата къща не е непозната в западна Европа и у нас, тъй като се радва на завиден успех и това не е случайно.
Сглобяемата къща е последната дума в строителството
На първо място, когато изберете такава къща сте наясно с крайната цена още при подписване на договора, а съотношението цена-качество е най-доброто на пазара. Сухото строителство, използвано за изграждането на такъв тип къщи, елиминира необходимостта от допълнителни строителни дейности и позволява да се нанесете веднага след последните довършвания не само с мебелировка, но и чувствителна техника, тъй като този тип строителство го позволява напълно. Самата технология на сухото строителство предполага екологичност и използването на безвредни материали с дълъг експлоатационен живот, което ви гарантира, че сглобяемата къща не се нуждае от никакви допълнителни подобрения като топло, шумо или хидроизолация, тъй като те са предвидени в проектантския план.
Не на последно място сглобяемата къща е едно от най-гъвкавите решения по отношение на екстериорния дизайн и позволява на изпълнителя да се съобрази с всички желания на клиента. Така мечтаният дом става реалност на много по-ниска цена и кратък срок на изпълнение.