Може ли да печелите пари от футболни прогнози

Напоследък стават все по-актуални не толкова популярни в миналото у нас футболни прогнози като колко корнера ще има в даден мач, какъв ще е броят на картоните, колко гола ще има в срещата и др.

За подробна информация и онези тънкости, които ще ви помогнат да печелите от залозите си почти винаги посетете един от най-добрите сайтове за футболни прогнози от afootballreport.

Може ли да печелите пари от  футболни прогнози

С развиването на спортните залози се повишава и конкуренцията между различните букмейкъри и появата на повече и по-интересни видове залози, което е чудесна възможност за залагащите да извлекат максимума от инвестициите си. За целта е добре да правите залози при повече от един букмейкър, тъй като повечето такива дават бонуси за нови клиенти, които лесно можете да умножите чрез залагания. Що се отнася до залаганията, независимо какъв тип залог правите е необходимо да сте запознати със същинските правила на съответното залагане и да избарате срещи по определени критерии, които също да са съобразени с типа залог, на който сте се спрели.За целта е необходимо да имате добра футболна прогноза.
Например, ако правите под/над футболни прогнози е добре да се запознаете предварително със състоянието на отбора и състава му. При такива залози не ви интересува кой ще вкара гола, а колко гола ще бъдат вкарани.
Видовете под/над голове залози, които предлагат bg.mybets.eu са :
Под/над 0.5 гола означава, че трябва да има поне един гол в мача.
Под/над 1.5 гола означава да има поне 2 гола в мача или повече.
Под над 2.5 гола означава да има поне 3 гола.
Под над 3.5 гола означава да има поне 4 гола в мача.
Когато правите залог трябва да се съобразите, че коефициентите са значително по-високи, когато се правят на живо. От друга страна да бъде вкаран гол в първите 5-10 минути от мача са минимални, така че изчакайте коефициентите да се вдигнат до най-високото ниво и направете вашия залог. Няма да съжалявате, особено ако се доверите на професионален съветник във футболните прогнози като bg.mybets.eu .