Няколко идеи за подаръци и тяхното опаковане

Изборът на подарък за мъж е половината, което се налага да направим, когато искаме да изненадаме някого. Опаковката е другата половина. Един от най-големите магазини за подаръци дава идеи за подаръци за него и нея. На страницата на магазина ще намерите луксозни и качествени подаръци от водещи марки в Европа. Изборът се простира между вашето въображение и порцелан, флашки, миниатюри, статуетки, сувенири, глобус- барове, аксесоари за пушене, напитки, декорация, Коледа и май няма да ми стигне мястото да изброя всичко. Що се отнася до опаковката обаче ето няколко професионални идеи:

1. Заложете на едноцветна хартия и изпишете името на получателя върху нея или кратко пожелание като „Наздраве!“;
2. Използвайте еко материали за опаковката като платнена торбичка и конопени връзчици;
3. Залепете снимка на подаръка. Можете да направите и персонализирана pop-up картичка като освен пожеланието залепите и огънато картонче с малка ваша снимка, което „отскочи“ при отваряне на картичката.
4. Използвайте само панделка като минималистично решение за опаковката;
5. Увийте опаковката с конци вместо панделка и поставете малко цвете,клонка или пръчка канела, което да се придържа към опаковката чрез тях.
6. Опаковайте в бяла хартия А4 като преди това я изпишете с пожелания към получателя на подаръка;
7. Сложете малък подарък в голяма кутия и го заровете в празни хартийки. Ще падне голямо търсене;
8. Използвайте сухи ароматни цветя и треви, които да вплетете в панделката;
9. Можете да използвате красива кутия за съхранение, в която да поставите подаръка. От „Малкият принц“ на Езюпери знаем, че в една кутия може да се крие овца или какво ли още не…;
10. За закачлива и и нестандартна опаковка изберете бяка хартия, на която да напишете „Това е подарък“ или „Подаръкът на…..“;
11. И накрая, разбира се, радвайте на щастливите моменти с близки и приятели. За всичко останало, предложения за подаръци, конкурентни цени, високо качество и коректни отношения са се погрижили от сайта. Посетете сайта им и се убедете сами!