Как работи бизнес коучинга за мениджъри?

Като мениджър, може би сте се сблъсквали с поредица предизвикателства по пътя, което е нещо съвсем нормално. Не е изключено и от време на време да имате своите по-слаби моменти, в които да усещате, че концентрацията ви намалява или че нямате сили да се справите със същото количество задачи, както в п о-ранен етап. Това може да се случи, поради пренатовареност или липса на достатъчно добри резултати и често е следствие на не добре разпределено време. НО чест на човек му е трудно да се види отстрани,за да си даде необходимите съвети, поради което може да се запознае с бизнес коучинга като метод.
Как работи бизнес коучинга за мениджъри?
Това вид тренинг, който се състои от индивидуални срещи с водещ – коуч, с когото да може да развие своя потенциал. Това се случва в сесии, които продължават средно около час и се случват веднъж или два пъти в седмицата. По отношение на периодът от време, няма фиксиран такъв, поради личните особености и график на всеки както и типа дейност, но оптималния вариант, отбелязан до сега е три месеца. Вашият коуч е професионалист, който е преминал през всички нива не мениджърската професия, за да може да проведе бизнес коучинга адекватно и с достатъчно добри насоки към вас.

Идеята на този тренинг е да не се дават готови решения, за да можете да развиете и използвате максимума от своите възможности. Ежедневно ни се налага да се срещаме с нови предизвикателства изискващи усет и добро разположение. С бизнес коучинга имате възможност да получите необходимата подкрепа и идеи за освежаване на подхода ви на работа. Водещият ще следи за възприемането на подхода и как той се отразява върху дейността, както и за редица други фактори, определящи вашата успешност. Вижте подробности в сайта за доказано ефективния бизнес тренинг и изберете сами.