Коя е новата земеделска техника

Новините днес са свързани със земеделската техника.  А и няма как да бъде другояче, след като селското стопанство все повече се развива и в нашата страна.

Най-напред би било добре да уточним, че подобренията на различните машини и земеделска техника от kubota-bg.com не са никак малко. С други думи – производителите непрестанно се стремят да предложат по-добри, по-функционални, по-икономични и удобни машини.

Важно е да се отбележи, че все по-често се мисли за подобряване на баланса на тракторите. Това е и причината, поради която моделите със сдвоени гуми добиват все по-голяма популярност. Те се отличават с по-добър баланс, който се дължи на уеднаквяването на размера на четирите гуми на машината.

По-добър баланс се търси и при комбайните. За това свидетелства нов модел New Holland, който може да се самонивелира. Тази функция без съмнение ще бъде изключително полезна в случаите, когато комбайнът преминава през неравни терени.
Предполагаме, че ще ви бъде интересно да научите и кой е най-бързият комбайн в света. Става дума отново за модел на гиганта New Holland, който е отличен избор за влажни терени с полегнали посеви. Скоростта на тази машини достига до 9 км/ч, което наистина е голямо постижение, като се има предвид, че повечето модели достигат до 2 км/ч.

Всички очакваме със затаен дъх и най-големия трактор в света. Той ще бъде представен съвсем скоро – през 2015 година. При него отличителен белег ще бъде големият бункер, който ще се разтоварва за скромните две минути.

И така, земеделската техника не спира да се развива, но все пак резервни части за нея винаги са необходими. Ето защо ви предлагаме да разгледате частите за инвентер, за трактори и комбайни от онлайн магазин. По този начин бързо, евтино и лесно ще се сдобиете с необходимите резервни части за селскостопанска техника.