Как да изберем правилния принтер

Въпросът за правилния принтер вълнува доста хора.  А и няма как да бъде другояче, след като нуждата точно от такъв вид техника нараства с всеки изминал ден.
Може би ви се е случвало да търсите лаптопи и компютри втора ръка и да ви е било трудно да изберете кой точно тип от тях е подходящ за вас. Е да, това е напълно нормално, като се има предвид колко различни модели и технологии ни предлагат принтерите.
Не се притеснявайте, ние ще ви помогнем да вземете правилното решение и да се обзаведете с правилния принтер.
Ако смятате да изберете матричен принтер, то тогава сме длъжни да ви кажем, че те работят с доста остаряла технология, така че не са най-добрият избор. Освен това те принтират наистина много шумно, което определено е недостатък.
От друга страна, LCD и LED принтерите пък използват доста модерна технология. Те все още не са се наложили като най-предпочитаните принтери, но предполагаме, че това ще се случи скоро. Тяхната технология е много по-различна. Всъщност LCD принтерите използват течни кристали, докато LED използват светоизлъчващи диоди.
Разбира се, няма как да не споменем лазерните принтери. Те са едни от най-предпочитаните и определено има защо. Те могат да бъдат наречени спестовни, тъй като само с едно единствено зареждане на тонер касетата достигате до огромен брой копия и по-точно до цели 15 000.
А може би искате да принтирате цветно? Тогава най-подходящият принтер за вас би бил мастилено-струйният. Той принтира цветно, но горещо ви съветваме да се поинтересувате колко копия могат да направят те с една тонер касета, защото няма да е приятно, ако ви се налага да закупувате нови и нови всеки месец.
Съветваме ви да закупите вашия принтер от онлайн магазин, тъй като там ще намерите много достъпни цени.