Полиграфът заздравява връзката между двама души

Полиграфските услуги нашумяват все повече в България, особено сред двойките, които се съмняват в изневяра. Българите прибягват до услугите на полиграфа, за да разберат, дали половинките им не ги лъжат. Полиграфските услуги не се използват само за разобличаването на неверни партньори, те се използват и от компании, които търсят лоялни служители или които искат да разберат, кой е извършил конкретна кражба в офиса.

Статистиките показват, че половината хора подложени на полиграф изневеряват, а другата половина не лъжат. Разбира се, случват се и големи драми, като обвинения, че полиграфът отчита неправилно, тръшкат се врати от гузните жени или мъже, които са разобличени от него и други подобни неудобни ситуации.

Ако и Вие се съмнявате във верността на половинката си, обърнете се към фирма, която предлага полиграфски услуги в София, и заведете половинката си там. Не пренебрегвайте съмненията си, важно е дали той/тя действително остава до късно в офиса или се среща с някой друг/а.

Запомнете, доверието и верността е едно от най-важните неща, които крепят връзката между двама души. Липсата й често се оказва пагубна. Не се страхувайте да научите истината, защото колкото по-рано я видите, толкова по-добре за Вас. Животът не е достатъчно дълъг, за да бъдем дълго време лъгани.

Експертите съветват да се задават до 3 въпроса на човек, защото процентът на успеваемост намалява изключително рязко ако се зададат повече въпроси. Задаваните въпроси задължително трябва да бъдат много кратки и ясни и да се отговаря на тях с кратките ‘да’ и ‘не’.Най-честите ангажименти на фирмите, които разполагат и предлагат полиграфски услуги си остават изследването на изневерите.