Какво е SEO копирайтинг?

Писането на рекламни текстове за даден сайт вече стабилно е навлязло като техника от директния маркетинг. Сама по себе си думата ‘копирайтинг’ е комбинация от английските думи copy и writing, чиито значения съответно са копиране и писане.

Защо писането на рекламни текстове е толкова важно? За всички вече е ясно, че интернет е определено един от основните инструменти за продажби, затова добрият и качествен текст в уебсайтовете е от изключително значение. В България има фирми, които предлагат специализирани услуги в тази област. За да бъдете сигурни в качеството на текстовете, се насочете към една от най-предпочитаните фирми в бранша, която предлага SEO копирайтинг, а именно към 3Д Уеб Дизайн. Фирмата предлага разнообразни услуги, свързани с онлайн маркетинга и една от тях е писането на уникални текстове с цел оптимизация на сайта Ви за по-големи продажби в маркетинговия микс.

Важното за копирайтинга е, че трябва да помните, че аудиторията Ви се състои от търсачки, читатели и клиенти. Тези три компонента не бива да бъдат забравяни. Това означава, че текстът, който се пише, ще бъде разгледан не само от ботовете и търсачките а и от истински хора, които търсят услуги и продукти в уеб пространството. Тъй като изискванията на ботовете и търсачките са твърде високи, текстовете трябва да са напълно уникални и да отговарят на правилата за писане на рекламни текстове. Това включва правила свързани с ключовите думи, подзаглавието, заглавието, описанието на сайта, снимките и всичко останало свързано с конкретния сайт.

Ако не искате да бъдете измамени от некомпетентни частни лица, които предлагат услугата SEO копирайтинг, се насочете към 3D Web Design. Избирайки тази фирма, Вие получавате високо качество на възможно най-ниската цена за услугата в България! А хората които разбират знаят, че при написването на текстове с цел оптимизация на сайт, качеството е решаващо. Тоест, с 1-2-5 текста не се получава нищо, пишат се и се постват 20-40-50-100 текста. Ако на всеки от текстовете качеството е дори само с 5% по-високо, в Google с тази статия ползваща текста се получава в пъти по-добър ефект. А при 50 статии обикновено резултата между качествен и некачествен SEO копирайтинг разликата в ефекта обикновено е в стотици. Не Проценти, а ПЪТИ.